Веселковий світ дитинства

2018-09-27

ВЕСЕЛКОВИЙ СВІТ ДИТИНСТВА

27 вересня – «Всеукраїнський День дошкілля».

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Той фундамент, який закладається з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті.

Дошкільний вік - один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому закладається любов до природи, навколишнього світу, любов до Батьківщини.. Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше майбутнє і наша надія.

У Комунальному закладі дошкільної освіти «Берізка» Мліївської сільської ради села Старосілля працює Тетяна Анатоліївна Лисенко - вихователь, яка присвятила все своє життя вихованню та навчанню дітей дошкільного віку. Не одне покоління її вихованців вже дорослі та самі стали батьками. Цього року виповнюється 40 річчя педагогічної праці,вихователя з великої букви, досвідченого педагога, яка передає свій досвід та майстерність молодим педагогам. Стільки в неї тепла, доброти, чуйності, ласки до своїх маленьких вихованців! В колективі Тетяна Анатоліївна користується повагою,завжди прийде на допомогу. Виховний досвід цього вихователя гідний приклад для наслідування молодших педагогів.

З нагоди професійного свята хочемо щиро привітати Тетяну Анатоліївну та всіх працівників дошкільної галузі! Висловити сердечну вдячність за невтомну працю, за талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей – найменших мешканців нашого села та рідного краю.
Нехай ваші серця будуть наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені милою посмішкою. Цими чудовими якостями Ви ділитесь із своїми вихованцями. Вам вони вірять, Вас вони люблять і шанують. Бажаємо Вам міцного здоров’я, творчого вогнику, щедрості серця, здійснення найсокровенніших мрій. Дай Вам Бог, на землі ще багато світлих днів і щасливих років! Нехай Вам завжди всміхається доля.
Пам’ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме дошкільники дають надію людству на щасливе дитинство.

/Files/images/Изображение 003.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi